L  O  C  U  S    F  L  E  V  U  M

 
 

Concert in Spaanse sferen, El Periquin y Grupo, muziek en dans.

 

Zaterdagavond 30 juni zal Flamencogitarist  en componist El Periquin een uniek en kleinschalig concert geven in de patio of bij regen in de orangerie van tuinontwerpbureau Locus Flevum.

De van origine Nederlandse El Periquin heeft naam gemaakt als virtuoos gitarist met zijn eigen Flamenco composities. Na een periode van 5 jaar werken en wonen in Zuid-Spanje woont El Periquin sinds kort weer in Nederland.

Het publiek zal zaterdagavond opgewarmd worden door Zuidelijke klanken uit de gitaren van amateur leerlingen van El Periquin. Na de pauze zal de meester zelf  het vuur van de Flamenco hoog doen oplaaien met zijn virtuoos gitaarspel!

El Periquin komt samen met zijn groep die bestaat uit:

El Periquin, gitaar en composities

Franklin Heiligers, basgitaar

Rodrigo Cordeiro, percussie

El Falu de Cadiz, zang

Mascha Meijman, dans

 

Mascha Meijman is een zeer ervaren en gepassioneerde flamencodanseres met zeer veel podiumervaring en een lange staat van dienst als flamencodansdocente.

Zij heeft 10 jaar in Sevilla gewoond en deelt haar levensvreugde en levenswijsheid die deze stad haar heeft meegegeven op genereuze wijze met haar publiek. Voor haar is de verbinding tussen de zang, gitaar en de dans een bron van oneindige inspiratie. Zie: www.masflamenco.nl

 

We hebben een beperkt aantal plaatsen, daarom moet er vooraf gereserveerd worden.

 

Als je dit concert niet wilt missen, reserveer dan snel door te mailen naar info@locusflevum.nl">info@locusflevum.nl

Zaterdag 30 juni, 20.00 uur

Kaarten 20 euro

Locatie:

Locus Flevum

Groene Velden 18

8211BA Lelystad

 

   
 

Over ons

 

Missie

 

Links

 

Contact-Openingstijden