L  O  C  U  S    F  L  E  V  U  M

 
 

KWALITEIT DOOR MAATWERK

 

Om een goed antwoord te kunnen geven moeten we eerst de vraag goed kennen. Daarom starten we met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek over uw tuin. We leren elkaar kennen en door het stellen van de juiste vragen gaan we uw wensen formuleren. Wij vragen u om na dit gesprek een Moodboard te maken met foto’s om te ontdekken welke sfeer u aanspreekt. Hierna volgt het voorlopig tuinontwerp, we maken schetsen van de hoofdopzet en we geven u een globaal beeld van de beplanting. De ontwerpvoorstellen kunnen ter verduidelijking geïllustreerd worden met 3D perspectieftekeningen of met een bewegende 3D animatie. We bespreken dan uitgebreid met u het tuinontwerp door, als u geheel tevreden bent gaan we het tuinontwerp uitwerken in een definitief ontwerp, waarin alles nauwkeuriger getekend wordt in een maatvaste plattegrond getekend met een CAD programma. In deze fase wordt er ook een gedetailleerd beplantingsplan getekend, schaal 1:50 met beplantingslijsten. Op verzoek kan het definitief tuinontwerp uitgebreid worden met een verlichtingsplan en technische details van gebouwde onderdelen als vlonders, pergola’s etc. Omdat het kwaliteitsniveau nu perfect is vastgelegd, is het mogelijk dat wij voor u bij hoveniers prijzen aanvragen zodat u verzekerd bent van een scherpe marktconforme prijs met een gegarandeerde kwaliteit die middels onze tekeningen is vastgelegd.  Dit is een groot voordeel ten opzichte het laten maken van het tuinontwerp door een hovenier. Bij ons wordt u echt onafhankelijk van een uitvoerende partij geadviseerd, iets dat de prijs en de kwaliteit ten goede komt.

 

Wij adviseren particulieren, bedrijven en zorginstellingen in de ouderenzorg, GGZ en VG. Ook hebben wij geregeld zitting in multidisciplinaire teams met architecten en stedenbouwkundigen omdat steeds vaker onderkend wordt dat de buitenruimte geen sluitpost mag zijn maar veel kan bijdragen aan de kwaliteit van projecten.

 

Wij hebben al meer dan 10 jaar vele zeer tevreden opdrachtgevers gehad, het is daarom voor ons geen enkel probleem om u referenties te geven. Onze offertes zijn maatwerk, maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak, wij komen graag met u in gesprek.

   
 

Over ons

 

Missie

 

Links

 

Contact-Openingstijden